Sanda :)

 
Nu har de gått ett tag sen sist. 
 
Jag har hunnit inskola William på dagis. Min älskade lilla kille har blivit stor och han har det jättebra på dagis. De har inte vart några problem med att lämna honom där. Jag litar på personalen till 100% och William tycker inte alls det är jobbigt när mamma vinkar hejdå :) När jag inskolade William så var det två till som inskolade sina barn. En av dom var lilla Iza om är Williams bästa kompis så dom känner varandra sen innan, sen har vi lilla Leonel och det är en ny kompis. Vi fick beröm av personalen på dagis att vi var jätte duktiga mammor/pappor som gjorde allt så lätt med barnen. De är ju lite kul och höra :)
 
Jag har också hunnit med att börja jobba. Det gåt också bra bara det att mina fötter tål inte stålhetta, så mina fötter har skavsår som har blivit köttsår typ. Inte kul! Men va roligt de var att träffa alla och få vara Linda lite. känns asbra! Dock är det ett väldigt tungt jobb men arbetskompisarna gör arbetet kul!
 
Förra helgen eller inte helgen utan torsdagen var vi i Strängnäs och träffade underbara mamma/mormor och G-mormor ,G-morfar, G-moster Maria , G-morbror Per, ja vi var ute på sanda, sååå jävla skönt att komma ut och bara vara, jag krattade lite så jag kommer få vara där i sommar ;)
 
William hjälpte G-morfar att kratta 
Så fint att se dom tillsammans!
 
Sen fick vi lunch där också och de blev grillad korv med bröd :)
Så trevlig och mysigt! Synd att Fredrik, Jenny, Tommy och Elias var ute också. Men de hinner vi med, sommaren förhoppningsvis kommer bli lång!
 
I lördags kom min bästaste bäste vän hit med sin Daniel och fikade lite. Så roligt att träffa dom! Gud så jag saknat dig kompis! <3
 
Nästa helg är det bröllop som står på schemat. Ska bli så roligt! längtar så. Jag har köpt klänning och är mycket nöjd, nu ska jag bara fixa skor ;) 
 
En liten detalj innan jag avslutar nu står det -25kg på vågen! Mycket nöjd!

Landet :)

 
Den 27/4 hade vi 1års kalas för våran prins. Vi hade fullt hus och jag var så trött när alla gått. Tack Mamma och Moster Maria för all hjälp :) Man kände sig inte så social mot alla. Men de är lite svårt när de är så stort kalas med mycket folk så jag hoppas alla förstår. Tack till alla som kom och firade våran älskling :) 
 
Blir så besviken på flertal människor som håller på. Falskhet är det värsta jag vet och nu tyvärr är det fler som har ingått i den gruppen. Synd bara att de ska vara så men jag vet vad allt handlar om.
Jag, Daniel och William är en familj och vi älskar varandra och de är väl bara och acceptera de. Vi behöver inte er andra. Men vi är glada över dom som bryr sig om oss alla 3 och ni vet vilka ni är <3 Vi finns även för er och bryr oss om er!
 
I Söndags åkte vi ut till pappa/morfar/svärfar. Vi åkte och hälsade på hemma hos Sven ( han är bonde ) och gosade med häst, William fick klappa kalv och ko och sen fick han även åka/sitta traktor. 
Alla barn skulle få ha den här turen som Willam <3 Tack Sven för att vi fick komma upp :) Dagen över lag var väldigt mysig och trevlig! <3 
 
Om jag nu nån gång ska gifta mig så ska det vara uppe hos Sven!
 
I måndags så var jag och William och hämtade mamma/mormor i Södertälje. Sen åkte vi till Ikea och strosade runt innan vi åkte ut till Djurö och bara drömde oss bort. Jag va mycket där ute när jagvar mindre på sommrarna och de va så kul och åka och kolla läget :) 
Så jäkla fint därute :)
 
Sen åkte vi och hämtade Daniel inne på hans jobb och åkte hem ock åt lite mat. Men innan vi gick in så lekte Mormor och William lite i lekparken och de uppskattades :) Han bara älskar sin mormor över allt annat! Jag vet också att hon älskar honom och de märks när dom ses <3 Så roligt att se! Tack älskade mamma för att du bryr dig om oss alla 3. Vi älskar dig <3
 
I tisdags var det Valborg och vi åkte hem till Kära familjen Johansson/Larsson ( Fredrik, Jenny och Elias)
Vi åt goood hemlagad stått i flera timmar och lagat mat maten ;) Vi bestälde hem ;) Men de va i alla fall gått!
De va så mysigt att bara vara och tack att vi har er! Jenny och jag har kommit så nära varandra och de känns så jäkla bra. Vi kan prata om allt och då menar jag verkligen allt! Elias och William somnade i vagnarna när vi gick ner mot brasan och sen sov dom gått. William dock vaknade ett fåtal gånger men tror de va trångt i vagnen för han då han inte ligger still i sängen hemma. Men tack för att vi fick komma och fira valborg med er :) <3
 
Den 23/4 så va jag inne på götgatan och tatuerade mig och blev så nöjd!!!
 
Sen kommer vi till de jag tycker är lite kul i alla fall. Nu står det - 23kg på vågen och jag är glad! 
 
Den här bilden är till er som vet hur jag såg ut men ska försöka få fram en före bild :)
 
Nu ska jag ner till banken och kolla läget ;) Blev ett ganska långt inlägg men de blir så när man inte hittar tiden alla gånger .
 
Saknar min bästa vän nått otroligt. Så måste försöka fixa så vi kan ses snart! <3

RSS 2.0