1 vecka kvar!

Helgen är över. I lördags gick jag ut med Mikaela och Jessica + några fler. Men hann bara in till stan och vända så åkte jag hem igen. Eller jag han gå in på någon krog och betala inträde och garderob för 4 personer och drack ett glas vatten sen åkte jag hem ;) Trodde aldrig busshelvetet skulle komma fram till orminge centrum :( När det väl gjorde de så var jag tvungen och rensa lite på willys parkeringen. Nu mår jag bra igen, men är nog för gammal för de här helgerna. Känner mig mer lockad att sitta hemma med min familj.

Söndag den 3/2 Så ska jag börja med Modifast och dricka det i 2 veckor för den 18/2 så ska jag opereras för gastric bypass. Spännande! De var min hemlighet..

Datum klart.

Datum och tid fick jag hem i brevlådan i fredags. Den 18/2 så sker det, en helomvändning på mitt liv. Till det bättre. Är så peppad! Den 3/2 Kommer jag börja skriva mer i bloggen om hur vissa grejer kommer förändras men vill fortfarande att det ska vara lite hemligt.

Mamma kom upp hit i lördags och stanna tills i dag. Så kul att hon kunde komma hit och mysa med oss. William blev så glad att träffa mormor också!

Skulle träffat Moster Maria, Per, Fredrik, Tommy, Jenny och Elias i dag men Elias mådde inte så bra. Vi får ta det en annan dag helt enkelt.

Jo Jag ska vara mammaledig månaden ut så får vi se hur det går för Daniel hos ortopeden. Tycker synd om honom. Men mysigt och vara hemma med min bebis! <3

Så glad.

Nu har det hänt mycket. I mamma rollen har det inte blivigt så mycket tid för att blogga, eller tid har jag nog haft men har mst sönder William då istället ;)
 
¤ Fast anställd på Scania. CHECK
¤ Williams första Jul. CHECK
¤ Williams första nyår. CHECK
¤ Livet som mamma i snart 9månader. CHECK
 
 
Ja allt har fallit på plats dom senaste månaderna. Just nu är jag hemma pga att Daniels armar inte fungerar som dom ska. Men som det ser ut ska jag börja jobba igen den 21 Januari.
Nu när jag satte mig vid dator så fick jag ett mail via facebook om en reunion av alla tjejor. Mycket glad blev jag när Anki tog initiativ och skrev. Nu hoppas vi bara att vi kan hitta en helg då alla kan. :D
 
På nyår så var min kusin Fredrik hans sambo Jenny och deras underbara söta goa son Elias här och förgyllde vårt första nyår med William. Mikaela och Jessica och Simon och Malin var också här och hjälpte till ;) Vi åt gott och hade jätte trevligt. Efter ett par dagar efterråt så Ringer Fredrik mig om att Elias har fått prickar. Hade märk lite på William också men trodde de var värmeutslag. Nu har det gått 14 dagar sen nyår och Elias har vattkoppor och börjar bli lite bättre. Men William har fortfarande inte fått några som är vattenfylda, men så i går kväll efter William badat så såg jag ett 10tal prickar på hans stjärt som ser ut som större finnar så nu är det bara och hålla koll om det är koppor. Det skulle vara skönt om man kan få bekräftat att det är det så man vet att han haft det sen så man inte behöver vara orolig när han blir äldre. Återstår och se.
 
Jag har lite planer fram över som fortfarande är hemligt. 
Mitt liv kommer bli så mycket bättre och jag kommer vara så mycket lyckligare. 
Spännande va. I rätt tid kommer jag avslöja på bloggen men tills dess är jag tyst!
 
I vårt liv nu är det lite kämpigt då det är gräl,bråk och tråkigheter runt oss. Tycker bara synd om "dom" som går miste av så mycket. Men är man bitter så är man. Jag behöver inte folket i min omgivning men eftersom det är släkt(familj) med andra blir det knepigt. Men en sak har jag bara att skriva om det.
 
Det är min och Daniels son! De kan ingen ändra på. 
 
Sådär nu har jag skrivit en del och ska skärpa mig nu medtanke på vad som komma skal. Blir att man måste blogga då ;)
 
Hoppas vi tjejor kan ses snart!

RSS 2.0