1 år har gått

Vet att det är en ny dag enligt tiden men jag skriver som det är den 22/4.
 
 
Min underbara älskade William blev idag 1år. Grattis min älskling på din stora dag!
 
 
 
I morse när vi vaknade gick jag upp och sjöng för honom och han tyckte de va lite konstigt för de va inte den låten jag brukade sjunga för honom. Sen tog vi en promenad ner till affären där William tokdäckade i vagnen. Han va så envis med att inte sova så han vägrade luta sig bakåt men han tokdäckade med huvudet på armstödet på vagnen :) Så här såg det ut när han sov . 
 
Sen gick vi hem och jag bakade en tårta till honom. En hjärtformad med blå grädde :) Bild kommer senare på den för den har jag på kameran!
Sen kom Williams älskade mormor upp och firade honom. Åh han blev så glad när hon kom! Så roligt och se. 
Nu ligger William och mormor och sover. Daniel och jag ska också gå o lägga oss strax, för i morgon ska jag tatuera mig och sen bär det av till Strängnäs :) Vill skriva så mycket mer men orkar inte just nu, så tar de i morgon eller nått.
 
Mamma älskar dig William över allt annat på denna jord! <3
 

Äventyr?

Orka bry sig. Ne de gör jag faktiskt om jag ska vara ärlig. Jag mår så jävla bra med mig själv och min familj att jag skitet i alla andra!

I Söndags var vi hem till bästa kusin "bror" Fredrik som har fyllt 25år och firade honom. Nu har Jenny och jag bestämt att vi skulle bestämma datum och killarna får stå för mat och dyligt :-) så nu ska vi ses här framöver och det blir nog till och med sleep over :-D ska bli så trevligt :-) tur att vi har er :-) <3

Tisdag, Onsdag o Torsdag ska jag sitta i portarna och försöka få in dom sista fullmakter som behövs för en ev ombildning :-)


För en vecka sen började jag och Mikaela och simma. tok skönt för både kropp och knopp ;-) så ikväll bär de av igen dock lite senare än vad vi brukar.

Nu ska jag köra hem Daniels mormor.

Storlek Medium :)

Usch och fy och blä. Så känns det just nu. 
Tänker på dig "pappa" Uffe och vill att du ska må bra. Du är och kommer alltid vara min förebild. Älskar dig <3
 
Idag har jag och William vart på 1års kalas hos Iza. Hon är så söt :) Det var barnkalas kl 13.00 och de va 7 barn där. Åldrar mellan 6månader till 2år. och alla barn var på golvet och lekte, de va så kul och se dom små leka med varandra. William märkte till och med att lilla flickan som jag nu inte kommer i håg namnet på men hon va i alla fall 6månader och han märkte att hon var mindre för han var så försiktig. Min fina kille som är så duktig. Iza fick ett bollhav av sin gudmor och de var riktigt populärt bland barnen. Så nu vet jag vad William önskar sig i present!
 
I morgon ska vi på 25års kalas till min älskade kusin (bror) Fredrik :) Pratade med Elias i dag i telefon och han är så jäkla söt när han sa Grattis till William då William har namnsdag i dag. Sen innan vi lägger på säger han puss puss. Mitt hjärta smälter han är ju så underbar!
 
I onsdags så började jag och Mikaela och simma, såå jäkla skönt. I fredags blev andra gången då vi ska simma 3gånger i veckan. Måndag, Onsdag och Fredag. De är så skönt att ha kommit igån med nånting som är både kul och bra träning. De tar inte alls lika mycket på min rygg samt knäna som att gå eller springa. De känns hur bra som helst. 
 
Nu ska jag snart hoppa i säng för jag är tok trött. Måste bara skriva också att nu står det -16.3 på vågen :) Så glad. Var till och med tvungen att köpa nya leggins i stl M. Hallå stl M, har jag nån gång haft de??? Så glad!
 
Ska fixa min mobil snart också då jag kan börja lägga in lite bilder. Är så tråkigt att den är trasig så man inte äns kan använda sig av instagram. Men snart så! 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0