Lever livet!

Nu har det gått ett tag igen och de händer grejer hela tiden. Allt känns så bra, förutom att vara ifrån William varannan vecka men så är det. Jag saknar honom så det gör ont i mammas hjärta <3
 
Nu ska vi köra så att under 2 veckor ska Daniel ha honom sen kommer han till mig Söndag vecka 28 och då ska jag ha honom 2 veckor. Det ska bli så underbart men känns som en evighet dit.
 
Det finns personer i min omgivning just nu som betyder så oerhört mycket för mig. Är så glad att det finns så underbara människor.
Vecka 29 blir det semester så vi har lite planer ROADTRIP!
De kommer bli helt underbart och speciellt dom jag åker med ;)
 
I Söndags var jag uppe med hjälp av Pappa och  Lillebror och hämtade mina saker i sthlm. Så jäkla skönt att det är klart nu och att man är "fri" från de som jag såg som en bubbla. Den ända som kan göra något åt det är jag och nu har jag äntligen gjort de och det känns förjävla skönt! Nu har jag ett leénde på läpparna nästan hela tiden och de kan inte bli bättre.
 
Helgen är fullplanerad och det känns skönt så tiden brukar gå fortare då. I kväll ska jag faktiskt upp till (tro det eller ej) Stockholm. Det ska bli så trevligt och mysigt! <3
 
Nu ska jag fixa och dona lite!
Snart kommer ni få reda på mer om mig och mitt nya liv!
 
 

RSS 2.0