Home sweet home!!

Nu var det ett tag sen och mycket har hänt. Vet inte riktigt vart jag ska börja men vi kör på.

Jag och Daniel har gått ifrån varandra och jag kommer flytta tillbaka till Strängnäs kommun. Vi kommer ha William varannan vecka och de är något som är så jobbigt. Att vara utan sin älskling en hel vecka. Jag saknar honom så grymt mycket varje minut. Jag måste passa på att tacka alla underbara fina som finns vid min sida. Vad hade jag gjort utan er? Alla har blivit så chockade över valet jag gjort men de behöver ni inte vara. Jag har känner länge att det inte funkat men man har hoppats. Alla vill väl ha en "kärnfamilj" men när man inte mår bra och känner sig nere så kan man inte gå och hoppas på de. Då är det väl bättre om man gör något åt saken som jag nu valde att göra. Jag vill att William ska må bra och de kommer han göra nu när jag mår bra. Allt i ett förhållande kan se så bra ut utåt men innan för stängda dörrar vet ni ingenting.
Jag kan säga att jag mår jättebra nu och har jätte fina människor runt om mig som tycker om mig för den jag är. Det kallas livskvalité 😉 Dom vill vara med mig och jag med dom!

Den här veckan har Daniel William och de är sjuk jobbigt, men som sagt nästa vecka så jag gosa sönder han!

Just nu är jag sjukskriven då jag fått ryggskott. Mindre skönt!!!

Vägen står på -32 så de går också framåt.

På fredag är de midsommar , får se hur min rygg mår men umgås lite med Heidi, Camilla och barnen och karlarna kommer bli trevlig! Tur att jag får låna deras barn och gosa med när William är hos sin far.

Idag ska jag kolla om bilfan går genom hälsokontrollen 😉 de tror jag dock inte. Men Heidi har lovat att om den får en röd fin lapp på framrutan så kunde hon hämta mig. Får se hur de går.

Jag saknar min bästaste vän så sjuk mycket. Hon åker utomlands på söndag men när hon kommer hem ska jag åka ner och hälsa på henne. Hon är bara så bra. Hon finns alltid där och förstår och hjälper! ❤ ❤ ❤

Jag har fått en lägenhet och ska flytta in där 1september. Tills dess bor jag hos mamma när jag har William .

Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer. Tack till alla som finns där för mig. ❤ Jag finns hos er också om ni skulle behöva! Ta åt er ni som vet att ni bryr er. Ni andra kan bara sluta läsa min blogg!!


RSS 2.0