Bästaste bäste vän

I dag hämtade jag och Willam lilla Franz som idag blev av med sin manlighet. Han blev kastrerad. Måste kanske tillägga att han är en katt rasen sphynx. Det är Mikaelas och Jessicas sötis. När vi hämtade honom var han lite groggy vi åkte hem till honom och var kvar där tills Mikaela kom hem. Tyckte lite synd om honom och han var så kelig så ville inte lämna honom, sen skulle han gärna inte hoppas upp på saker han skulle ta de lugnt så de va också en andledning att vi va kvar. Men William hade inget imot de. Han hade de jätte kul så han lekte med Franz kattleksaker :D
 
När vi kom hem sen så va jag så trött så jag åt lite mat sen gick jag ock vilade, vaknade igen halv nio. lite sen men så skönt. Under tiden hade Daniel och William lite Far och son tid ;) 
 
I morgon blir det att åka till ÖB och handla lite hygiensartiklar.
Sen ska vi också ut på promenad med Mikaela :)
 
På fredag kommer Thomas och Jennifer hit och ska äta en bit mat. Jag tog iniativet att bjuda hit dom då Thomas och jag prata om att en middag skulle vara trevligt. Så då tänkte jag att det är lika bra och ta det så snart som möjligt i stället för att dra ut på det. Så de ska bli trevligt. Får hoppas att Chili förljer med också så man får gosa med honom. 
 
Pratade med min bästa vän igår (Tisdag) och de känns alltid lika bra och prata med henne. Hon förstår, hon ger bra tips och råd, hon är nog den bästa vännen man kan ha, i alla fall för mig <3 Synd bara att vi bor en bit ifrån varandra så man inte kan ses när som, men om vi klarade när hon bodde i USA ett år så klarar vi 45-50 mil ;)
Min fina vän! 
 
Ne nu blir det att hoppa i säng så man orkar upp i morgon.
 
 
 

Blod är tjockare än vatten!

Va nere på möte iförrgår angående ombildning till bostadsrätt. Det gick bra men fattar ca 45 röster för att vi ska kunna ha en köpstämma. Men nu jäklar gick jag med i gruppen som ska ut och knacka dörr så nu jävlar vill jag att det blir av. Vi har ju lite planer ang detta och de vore ju fin fint om de gick vägen. 
 
Igår träffade jag min kära kusin Thomas. Bättre sent än aldrig. Ne men de va jätte trevligt. Han bjöd på mat och vi satt och snacka. Hur skönt som helst. Mellan Thomas och mig har det ju aldrig vart nån osämja imellan. De va skönt att vi kunde prata i alla fall och att vi bestämde att hur det än blir så ska han och jag fortsättas träffas på egen hand. Saknar ju min kusin, mitt kött och blod. resten skiter väl jag i ;)
 
Nu är det snart påsk och vad händer då. Jo Strängnäs står på schemat :D Mysa med min kära familj. <3
Daniel, William och jag åker dit på Lördag och kommer hem måndag. Ska även ut till min far på söndag och hälsa på :)
 
Nu ska jag snart åka och hämta min favorit naken katt Frazze. Han har blivit en av med sina 2 käraste ägodelar.. Stackars lilla Frazze men han kommer nog inte märka nån skillnad ;) 
 
Jessica va här en sväng i gårkväll och drack lite thé med mig och vi snackade lite. Hon sa att jag bara försvinner och tcker det går jätte fort. De är så kul och höra, de är klart jag märker nått men tycker inte det är så stor skillnad men tydligen är det de. De är så kul och höra och samma sak säger Mikaela. Ni är för goa ni tanter ;) <3
 
Ska bara vänta på att min älskade lilla prins sover färdigt. 
Nu blir det att göra iordning sig! 
 
 
 
 
 

Gratulerar

Jaha så var det Fredag. Vad händer i dag då? Jo Ikväll är det final på Gladiatorerna som man måste se. Nu på morgonen har jag plockat lite och ska fortsätta så det blir lite fredagsfint här hemma. Så skönt och ha "städdag" på fredagen så man bara kan koppla av tills helgen. 
 
Daniel har nu jobbat en vecka och de går bra för han. Han har ju fortfarande ont men jag försöker hjälp till på bästa sätt. Hans glasögon har gått sönder så medans dom är på lagning så har han haft spänningshuvudvärk så jag har masserat honom nästan varje kväll. Hoppas dom hör av sig snart så han kan få tillbaka glasögonen.
 
Det är så roligt att se William utvecklas så mycket som han gör och alla som är intresserade av honom också får se det :) Tur att du har så många som bryr sig och älskar dig William. Det värmer i mammas hjärta.
Sen finns det ju dom som inte är så intresserade men det är deras förlust! Tycker mest synd om Daniel i det läget!
 
Måste bara Gratulera min älskade kusin Tommy som idag fyller "dax för systembolaget" Så ett stort GRATTIS till honom och hoppas han får en bra dag <3
Sen fyller även min vän Helena "hälften till 50" idag. GRATTIS vännen på din 25 års-dag :) Hoppas den blir bra! <3
 
Så nu ska jag sätta fart här hemma så jag kan bara mysa i kväll men min kära familj. 

Helt lost...

I går kväll var jag på en fin utställning inne i stan. Mycket trevligt men kände mig väldigt lost inne i stan.. Jag vet var sveavägen, slussen, SÖS, Ersta och Djurgårn ligger sen är jag helt lost, eller inte riktigt men va fan.
 
När jag kom hem sov min älskade Prins, han va så trött så han somnade innan sju när han brukar somna. Han är så söt nu när han har fått två tänder upptill också, så ser det ut som han drar upp överläppen när han ska skratta. Mitt älskade barn! 
 
Jag är ju uppe med tuppen nu varje dag så det är därför jag har tid och ork att blogga. har ju vart väldigt dålig på de men sen op så har jag vart väldigt trött. Eftersom Daniel har börjat jobba nu så måste jag gå upp men William och nu har han fått för sig att han ska gå upp allt från halv 5 till halv 6 på morgonen. Förut kunde han få en flaska och somna om till 8 i alla fall, men inte nu inte :) Men vi har så mysigt på morgonen. Sitter och kollar lite tv och myser!
 
Håller på att planerar lite inför sommaren. Vi har ju vart på ett ställe utanför Östersund som heter Gäddvik 2 sommrar i rad men i år kommer vi inte åka dit. Dels för familjefejden och sen tycker jag det är roligare och lägga pengar på att åka någonstans där det inte blir massa bråk och tjafs hela tiden. Som förra året satt vi nog inte en enda gång med varandra när vi alla hade ett leénde på läpparna.. Känns surt och lägga ner så mycket pengar när det i alla fall blir kaos.
 
Så vi får se vart vi bär av. Har våra funderingar men inget klart än. 
 
Så nu ska vi äta lite frukost jag och William sen kanske vi kan vila en timme i alla fall ;)
 
 

Våren, kan du komma?

Nu har Daniel åkt iväg till jobbet. Jag och William sitter och kollar på TV. Vi har ätit frukost och nu myser vi lite. 
 
Vilken väder vi har. Förra veckan fick man känsla av att våren va på väg när solen sken och fåglarna kvittra men nu hallå vadå snöstorm? Kan inte vi få lite mer sol och värme. Skulle sitta bra nu.
 
Vet inte va det är med mig men är väldigt trött och seg i huvudet. Kan vara att man inte får i sig allt man ska men jag åter när jag ska och äter vad jag ska. Jag får också i mig mina tabletter jag ska ha, men endå är jag såå trött. hmm hoppas det går över snart. Vill vara piggelin.
 
Ikväll ska jag på en utställning som en kompis har inne i stan. Ska bli spännande att titta på. Mikaela skulle "hämta upp mig" så vi åker gemensamt in till stan.
 
På Fredan fyller min kära kusin Tommy 20år så på Lördag ska vi dit och fira honom ordentligt!
 
Nu ska jag mysa med min älskade son <3
 
 
 
 

1 månad sen

I går va det exakt en månad sen jag opererade mig. Allting har gått jätte bra de enda som är är att jag är jätte trött. Så blir och vila lite på dagarna. Tur att man är mammaledig och att William sover middag då kan jag också passa på.
 
Igår började Daniel jobba 25% viserligen men det känns jätte bra då han gått hemma sen november och eftersom han har haft ont i sina armar så har han ju inte kunnat vara pappaledig så då har jag också vart hemma och tagit hand om William. De är inte nyttigt att båda går hemma så pass många månader. Så det är jätte skönt för oss båda att han börjat jobba igen. Hoppas att det fortsätter att gå bra för han så han kan sakta men säkert gå upp till 50% sen 75% och tillslut 100% igen.
 
I Söndags fyllde min älskade mamma år och vi var där och fira henne. Hon bjöd på vofflor men för mig räckte det med att grädda vofflorna samtidigt jag åt lite yoghurt. Nu ska jag börja med puréer eftersom det gått 4veckor. Men har smakat lite potatismos innan och de va såå gått.
 
Emelie och Josefine följde med oss hem i söndags så det blev massa mys och film på kvällen och sen åkte vi till Nacka forum på måndagen. Vi gick in på Forum och då var det halvklart väder ute men solen syntes i alla fall till då. Men efter någon timme skulle vi ut för Em skulle röka då var det snöstorm..... :/ Inte okej när man tror att våren är på väg. Men men hoppas den kommer snart!! 
Tack Eme och Jossan för att ni följde med hem till mig. Såå mysigt. Tycker vi gör om det snart igen va!
 
Vikten har stått stilla ett tag men nu börjar de hända grejer igen. Jag tror vikten stått stilla pga av man börjat röra på sig och som alla vet väger muskler mer en fett och man ser att magen och låren börjar försvinna sakta men säkert. även tuttsen som snart bara består av skin ;) -13kg står det nu! Snart når jag mitt 1:a delmål :D 
 
Nu ska jag hoppa in i duschen för sen ut på äventyr medans man är hyffsat pigg!

RSS 2.0